my bloggie here (=

Wednesday, January 11, 2012

berfikir sebelum dapat malu






haaaa.....suspen tak tajuk entri???

huhuu..aku malu sgt nih..meh aku story..tadi aku balik dari study kat library..aku balik lambat dlm pukul 11.30pm..so macam biase la pagar dah kunci kan..memang dalam buku peraturan kolej dah tertera yang pintu pagar kunci pukul 11pm..so maksudnye korang2 yang duduk dalam kolej kenalah balik sebelum 11pm kan..kannnn??

disebabkan aku tahu dan memang niat dah balik lambat.so memang betollah pagar dah tutup dengan harapan tak bagi aku masuk kan..tapi dorang ni tak taw yang aku ni ade tali pinggang kuning tae kwan do.leh jew takat panjat pagr nih..ko hadoo??..haha..(kuning=paling rendah)..kuikuikui..

so aku dengan kawan aku niatlah nak panjat pagar tuh..macam nih~~~




-
-
-
-
-
lepas panjat pagar aku jalan jela dengan selambenyew..
-
-
-
-
-
5 saat kemudian
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



bapak malussssss.......
dah la kat area situ tadi kalu tak silap aku ade geng nga study.meti dia nampak kitorg macam org noob giler kannnn..warghhhh...tensi der!!!!

moral of the story: fikirlah dahulu sebelum bertindak

okebyeee..!!

2 comments:

cik miera said...

hahahahah.. advance uoll pnjat2 pagar kan

hanieycahaya said...

we olss ni bijak..mne la terpikir nak cek dlu pagar kunci ke x..haha

life counting (=

Lilypie Trying to Conceive Event tickers