my bloggie here (=

Saturday, December 31, 2011

selamat tinggal 2011





hyee kawan2..oke nak update blog sbelum tahun baru bermula..takut tak?..honestly aku takut + bersyukur..takut sebab umur da bertambah..hehe

jom imbas sikit ape yang aku dapat achieve tak achieve sangatlah tahun 2011

-
-
-
-
-
-
  1. aku dapat abeskan diploma setelah 3 tahun jadi pelajar uitm pulau pinang..
  2. aku dapat pakai cantik berjubah bagai, tu pon outer baju mak aku lepas tu nyanyi depan orang ramai..kau hadoo?..menggigil gilos..
  3. aku dapat pergi nan kengkawan kelas makan eskrem setreroberi kat cameron highland..bestttttttt..
  4. aku dapat hadiah birthday paling best..men roller coaster..sukehatiakulanakkatepalingbestponsebab1sttimenaik..hehe
  5. dapat pergi i-city nan abg chenta..poyos la statement nih.sory kalau menyampah
  6. dapat sambut raya and yang paling owsem sebab family aku cukup syarat..maksdunye ialah cukuplah semua adik badik aku..kalo tak ade yg keje la..balik uma mak mentua..and bla bla bla...eh cop.tu tahun lepas..damn damn damn..sory malas nak padam so sambung tulis T___T
  7. hah ade aku cakap aku dapat sambung blaja wat degree?..Alhamdulillah.hehe..poyo2..aku dapat sambung blaja wat degree kat uitm shah alam mak kepada uitm pulau pinang..tapi bezanya aku kat shah alam..oke merapu merapu
  8. aku dapat pergi johor tenok bangunan kayu.shantekkkkk
  9. dapat karaoke banyak kali tahun nih..my all..mengapa..janji manismu..nak dengar aku nyanyi?bla bla bla..nanti hujan!
  10. aku dapat............................................
-
-
-
-
-
heee..tak ingatlah ape lagi entah aku dapat tahun ni..paling penting Alhamdulillah masih dapat lagi bernafas untuk melihat lagi dunia ini..Insyaallah..lagi bape jam je kan nak masuk tahun depan?..jom sama-sama renungkan apa yang kite dah buat sepanjang tahun ini ataupun sebelumnya..so kite dapat la perbaiki kekurangan mahupun kelebihan di mase hadapan kan..kannnn?

jumpe lagi tahun depan..kalau rajin aku hupdate belog eh.hehe..
selamat datang 2012
jom lebih sayang pada-Nya..spread the love
bak kate irinenadiamarcello

"Delete dosa. Upload pahala. Download kesabaran. Upgrade keimanan. Update amalan. Shutdown permusuhan. Restart persaudaraan"

p/s: ade tak azam tahun lepas yang dah tercapai?good luck untuk azam tahun depan kayh!

belompikirazambaru,
hanieycahaya



3 comments:

cik miera said...

selamat tahun baru hani :)

hanieycahaya said...

miera..may have a blast this year k :)

aryin73 said...

epi new year !!! tgk bunga api heee..

life counting (=

Lilypie Trying to Conceive Event tickers