my bloggie here (=

Tuesday, October 29, 2013

BRIDE-TO-BE


HYEE BLOGGER~~~

yesss imma back...selepas setahun tinggalkan blog ni..sososorrryyyyyy...erhhhh..kaku la pulaks nak nulisnyeee..hohooo...okee back to the main topics..yeayyyy!!! as seen clearly from the title, jeng jeng jeng....this blog will be upgraded to BRIDE-TO-BE blog....wink3 :)

so dengan ini saya, haniey cahaya berazam akan share dgn uollsss bakal2 BTB dgn ape2 sajela berkenaan 'wedding' okee..hehe...arghhh x sabar nak start sbenanye..tapi sajela buat announcement dulu..heh..

last few days, 27 october 2013, actually was my a year engagement anniversary :) so i've decided to announce my engagement-thing at facebook, the feedbacks was woowwwww mcm retis pulaks rase.haha...ramai tekejut la tataw punye pasal yang hanie ni dah bertunang..yelaa sbb time bertunang last year, sengaja la merahsiakan pertunangan hanie ni..so kawan2 mostly tataw yang hanie dah tunang.hehehe...alhamdulillah ramai yang mendoakan kebahagiaan hanie lepas ni :)


ni la hani time bertunang dulu.setahun lepas..nanti hanie akan buat review hari bertunang..adela tips sikit nak bagi untuk sape2 yang tengah prepare utk bertunang tuuu..tehee..hurmmm memandangkan sekarang dah mengantuksss so hanie sambung story lain kali ye.tunggu update nanti k..untuk post kali ni memang khas saje kecoh nak bagitaw nak jadikan blog ni bride-to-be blog je.hahaa...ok tataa~~~

p/s: in the next post, i will be story about my engagement day okee..keep waiting dearies :)


1 comment:

cardbymyan said...

hai

kalau cari idea DIY yg murah & super cute boleh visit blog/ig kami
ada paperbag, sticker, tag & card :)

tq tuan tanah

Our blogshop, cardbymyan.blogspot.com click >>CARDBYMYAN or instagram kami @begkertas. click >>@begkertas


tq :)

life counting (=

Lilypie Trying to Conceive Event tickers